"ΦΕΣΩΣΕ" ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕGA. ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ




Το ότι χρωστάει σε όσους μιλάνε ελληνικά, το γνωρίζει και το λέει και ο ίδιος. Όταν μπήκε λουκέτο στην ΙΜΑΓΚΟ εργαζόμενοι έφυγαν νύχτα χωρίς να πληρωθούν. Ακόμα τον ψάχνουν για να πάρουν τα λεφτά τους. Αυτός απτόητος, τράβηξε σε νέες περιπέτειες. Πως τα κατάφερνε, το θέμα το γνωρίζουν καλά όσοι του έδωσαν τροφή και στέγη. Το φτωχόπαιδο από το Βόλο, εξακολουθεί να επιπλέει. Ένας και μοναδικός είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όπως διαβάζουμε και πληροφορούμαστε, στέλεχος του Μέγκα τον πλησίασε για να τον ρίξει στα βαθιά του πρωινάδικου. Αντιλιάγκας δηλαδή.

" Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι ο νέος οδηγός στο fresh "Πρωινό Mou", αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όπου και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι.

Βλέπετε, ο δημοσιογράφος μπορεί να είχε τα τελευταία χρόνια μία επιτυχημένη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 ,όμως, οι πληροφορίες λένε, πως δεν δεσμεύεται με κάποιο συγκεκριμένο συμβόλαιο, οπότε και είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.

Οσο για τις φήμες που θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτή την νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, για την ώρα δεν επαληθεύονται.", γράφουν τα γκοσιπάδικα.

Εμείς όμως μάθαμε ότι στην παρέα που στήνεται και η Τζενούλα θα του κάνει παρεα αλλά μάλλον και η σύζυγος του Αδώνιδος Γεωργιάδου, σύζυγος υπουργού βεβαίως, βεβαίως...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη