ΡΙΓΟΣ! Θα δούμε τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα μετά τον πόλεμο στη Συρία;




Μην παραξενευτούμε αν στον πόλεμο με τη Συρία δούμε το τέμενος του Ομάρ να γκρεμίζεται από υποτιθέμενο πύραυλο του Άσαντ ή του Ιράν. Το καταχθόνιο σχέδιο του σιωνισμού στο φτιαχτό ραντεβού με την ιστορία του.


Το τέμενος του Ομάρ
είναι ο δεύτερος ιερότερος τόπος των μουσουλμάνων και βρίσκεται στο χώρο, όπου κάποτε ορθώνονταν ο ναός του Σολομώντα. Ο ναός, τον οποίο ονειρεύονται να ξαναφτιάξουν οι εβραίοι για να στέψουν βασιλιά του κόσμου τον αντίχριστο μεσσία τους.
Όλα τα δομικά υλικά είναι έτοιμα για την κατασκευή του ναού, όπως επίσης το χρυσό, οι κόκκινες αγελάδες και τα μάρμαρα. Το μόνο που απομένει, είναι να φύγει το ενοχλητικό τέμενος, το οποίο οι εβραίοι δεν γκρέμισαν όλα αυτά τα χρόνια, επειδή δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κατακραυγή (τελικά δεν ήταν τόσο κοσμοκράτορες όσο ήθελαν να δείχνουν). Τώρα όμως εφαρμόζοντας το διαβολικό τους σχέδιο θα πετύχουν την πολυπόθητη κατεδάφιση του τεμένους πετυχαίνοντας ταυτόχρονα να πέσει το φταίξιμο και η κατακραυγή σε έναν από τους εχθρούς του Ισραήλ (Ιράν, Συρία, Χεζμπολάχ).
Η σπουδαιότητα της ανέγερσης του τρίτου ναού είναι συνυφασμένη με την εμφάνιση και ύπαρξη του αντίχριστου μεσσία τους, οπότε χωρίς ναό οι σιωνιστές δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Για το αν θα αποτολμήσουν να εφαρμόσουν στην πράξη το καταχθόνιο σχέδιό τους, αυτό θα το αποφασίσουν ανάλογα με την έκβαση των γεγονότων της Συρίας. Οι πληροφορίες που εστάλησαν στο yiorgosthalassis.blogspot.comαναφέρουν, ότι σε περίπτωση που η Ρωσία αποφασίσει να εμπλακεί στρατιωτικά στην υπεράσπιση της Συρίας, οι σιωνιστικές δυνάμεις μέσω τουρκίας θα αποκόψουν τους Ρώσους από ανεφοδιασμό και ενισχύσεις κλείνοντας τα στενά του Βοσπόρου. Για να νομιμοποιήσουν όμως το κλείσιμο των στενών, το σιωνιστικό δίκτυο θα σπρώξει τους τούρκους σε Ελληνοτουρκικό επεισόδιο στο Αιγαίο και σε εμπόλεμη κατάσταση.

Ενδεχομένως η Τουρκία να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα της έχουν δώσει οι αμερικανοσιωνιστές και να εφαρμόσει το σχέδιο του 1996 με την κατάληψη δύο νησιών.
Μετά από την κατάσταση αυτή, με την Ρωσία να έχει ουσιαστικά χάσει τον έλεγχο της Συρίας, το μεγάλο ερωτηματικό, που μας επισημάνει ο κύριος Κορφιάτης, είναι το πώς θα αντιδράσει μια εξοργισμένη και ηττημένη Ρωσία απέναντι στην Τουρκία.

Συλλογιστείτε λοιπόν, πώς το γεωστρατηγικό αυτό σενάριο "δένει" πολλά από τα βασικά κομμάτια του πάζλ και συνάδει με τα λόγια του Πατρός Παϊσίου και των άλλων Πατέρων της Ορθοδοξίας.

Για το αν ο αμερικανοσιωνισμός εφαρμόσει το υποχθόνιο σχέδιό του περί καταστροφής του Τεμένους, θα μας το φανερώσουν οι εξελίξεις άμεσα. Πάντως να μην ξεχνάμε ότι χωρίς Ναό τον αντίχριστο μεσσίας τους δεν μπορούν να μας τον εμφανίσουν. Η ιστορική ευκαιρία είναι τώρα...
Αν όχι τώρα πότε;


(yiorgosthalassis)



Read more: http://www.to-parakseno.gr/2013/09/blog-post_3324.html#ixzz2eQOYYvmF

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη