Θα έχουμε πολλούς εμετούς με τον Τραμπ !





Ξεκίνησαν ήδη τα τρολλ να χτυπάνε με αντινοηση ..!!

Η κλασική κατάσταση της μάζας – κοπάδι που θέλει να σωθεί…να βρει τον Σωτήρα της ..τον τσοπάνη της!

Παλικάρια πάρτε σειρά στην σωτηρια ..γιατί θα αργήσει !Και σας παρακαλώ ..αυτό το αστείο ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχασε μια Μάχη …δέχθηκε ράπισμα ..σας παρακαλώ σταματήστε το ..γιατί με έχει πιάσει η κοιλιά μου από τα γέλια !

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ είναι οι ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!

Μόλις το πάρεις χαμπάρι θα μπορούμε και να μιλήσουμε σε ένα επίπεδο που θα είναι και χρήσιμο!

Τώρα δεν σου φταίω εγώ που εσύ αφυπνίστηκες από ομαδουλες που ήθελαν να σε κάψουν , δεν σου φταίω εγώ αν διαβάζεις νεσαρα Μεσαρά πως την λένε αυτή την βλακεία …δεν σου φταίω εγώ που άκουσες τον μπουλφορντ και πιστεύεις ότι υπάρχουν ομάδες που αντιμάχονται … που κάποιοι με λευκά καπέλα τα έχουν βάλει με αυτούς με τα μαύρα καπέλα !!….

Η καμπαλ είναι μια …και κανείς δεν της κάνει αντίσταση…η μόνη αντίσταση είσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ…ΤΙ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ …ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ!!!!

Σε θέλουν να εισαι στα δίπολα θα είσαι στα δίπολα …σε θέλουν να είσαι ένα θα γίνεις ένα …αν δεν ξυπνήσεις ΤΩΡΑ , αν δεν εκπαιδεύσεις την κρίση σου ώστε να νιώθεις , να γνωρίζεις ποια φωνή και ποια πληροφορία πρέπει να βάλεις μέσα σου…θα είσαι πάντα το μόνιμο κορόιδο της ζωής!

Μέχρι χτες είχες έναν παλικαρο λεβέντη να τα βάζει με τους από εκεί …τους κακούς … τους επικυρίαρχους ….τον Πουτιν….!

Δεν σου κάνει κάπως …ότι ενώ έχει δημιουργηθεί ήδη η βάση αντιπαράθεσης και πολεμικής διάθεσης μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας …ότι ο νέος ήρωας του παραμυθιού …είναι και αυτός … Αντι…είναι και αυτός εχθρός των κακών;

Για βάστα ρε παλικάρι..τελικά ποιος είναι ποιος ;


Άκουσε με … Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι κάτι σαν μια ομάδα μπόουλινγκ που άμα κάνουμε μερικές μεταγραφές σε παίκτες μπορούμε και να τους νικήσουμε!!

Μέχρι να κατανοησεις το ύψος της απατης που σου έχει στηθεί… μέχρι να κατανοησεις πόσο πολύ ψέμα πιστεύεις μέσα σου ..επειδή απλά εκπαιδεύτηκες να το πιστεύεις σε παρακαλώ…Σταμάτα να ψάχνεις σωτήρες και τον Αι Γιώργη που θα σκοτώσει το δράκο…γιατί έτσι δίνεις χωρώ στους εχθρούς της ανθρωπότητας να συνεχίζουν!

Ομπαμα, κλιντον, πουτιν, τραμπ, και ότι αλλο σκατοσογο θες είναι αίμα… είναι επιλεγμένοι ακόμα και πριν γεννηθούν να πράξουν ακριβώς το έργο τους ο καθένας μέσα στον θίασο που ξαναλέω παίζεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!

Τα τρολακια θα προσπαθήσουν να σε λιώσουν , να σε κάψουν … εμένα θα μου κλασουν …ακόμα και αν το παιχνίδι είναι σε πιο εσωτερικό επίπεδο πια … ακόμα και αν η γωνία του ρινγκ της τρομπέτας έχει φροντίσει να έχει τους καλύτερους ψυχικούς… ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ !

Αναρωτησου τι ρόλο θέλεις να έχεις μέσα σε αυτόν τον θίασο και εξοπλίσου με τις ιδιότητες και της συμπεριφορές αυτού του Ήρωα…είμαστε όλο και πιο κοντά στα κρεσεντα αυτής της ταινίας … και αν είσαι απλά οπαδακι , κοπαδακι , αγαπουλης θα βγεις από το σενάριο σύντομα!!

Τους χαλάει να στα λέει ένας τίποτα σαν και μένα … , τρελαίνονται μήπως και αγγίξω την κρίσιμη μάζα πληροφορίας και όλα όσα θέλω να γνωρίζεις με μιας γίνουν κτήμα σου …!

Και προσπαθώ πολύ έξω από αυτό το πεδίο επικοινωνίας να το πετύχω… σε άλλο επίπεδο ποιο κβαντικό… Ποιος θα προλάβει θα δείξει …αλλά εσύ κανε ένα μόνο απλό πράγμα!

Αμφισβήτησε τα πάντα και τους πάντες …και εμένα …και άρχισε να ψάχνεις τα πάντα σαν να γεννήθηκες χτες και δεν γνωρίζεις ούτε την αλφαβήτα !

Stranger…

http://katohika.gr/stranger-voice/tha-exoume-pollous-emetous-ton-tramp/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη