Ο ρώσικος λαός στο πλευρό του Πούτιν εν όψει πολεμικής σύγκρουσης με Δύση - ΝΑΤΟ






Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Με το εκπληκτικό ποσοστό του 81,8% ο ρωσικός λαός στηρίζει τον Πούτιν και στέκεται στο πλευρό του εν όψει σημαντικών και καταλυτικών διεθνών εξελίξεων στο προσεχές διάστημα, συμφωνά με μια τελευταία δημοσκόπηση της ρωσικής κοινής γνώμης.


Όπως αναφέρεται σε μια τελευταία δημοσκόπηση που διενέργησε το ρωσικό ίδρυμα δημοσκοπήσεων, «VTSIOM», από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο το ποσοστό που εγκρίνει την πολιτική του Πούτιν αυξήθηκε από το 78,7% στο 81,8%.


Παράλληλα και το ποσοστό υπέρ της ρωσικής κυβέρνησης αυξήθηκε από τον περασμένο Αύγουστο από το 53,6% στο 58,3%. Στις σφυγμομετρήσεις αυτές που έγιναν σε 46 ρωσικές πόλεις ρωτήθηκαν 1600 επιλεγμένα άτομα


Αξίζει να σημειωθεί ότι η στήριξη στον πρόεδρο Πούτιν αυξάνεται καθώς ο ρωσικός λαός έχει αντιληφθεί την υπονομευτική επιχείρηση κατά της Ρωσίας από πλευράς Δύσης και ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα στηρίζει την πολιτική Πούτιν στην Συρία και ιδιαιτέρα στην προσπάθεια να σωθούν οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής που τα τελευταία χρόνια δοκιμαστήκαν σκληρά από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.


Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχουν αυξηθεί οι σειρήνες ενός μεγάλου πολέμου και αυτή η εξέλιξη φέρνει όλο και πιο μεγάλο μέρος του ρωσικού λαού στο πλευρό του.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη