«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» – Καμμένος: «Μην πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ, είναι αντισυνταγματικός»




ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ


Για «παράνομη και αντισυνταγματική» φορολογία έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και τόνισε ότι «ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν».


Ο ίδιος, όπως ανέφερε, δεν θα τον πληρώσει και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Δεν θα τον πληρώσω και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν δικαστές -την τελευταία εβδομάδα είχαμε μια απόφαση στη Θεσσαλονίκη, η οποία έκρινε αντισυνταγματικό τον ΕΝΦΙΑ- που θα δικαιώσουν τις θέσεις τις οποίες έχουμε. Είναι μία φορολογία η οποία δεν στέκει πουθενά, ούτε σε ελληνικό, αλλά ούτε και σε ευρωπαϊκό δικαστήριο. Είναι μια φορολογία που οδηγεί στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων», σημείωσε.


Και όμως, αυτά δήλωνε πριν περίπου δύο χρόνια ο ΥΠΑΜ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος. Η τοποθετησή του ήταν ξεκάθαρη, ο ΕΝΦΙΑ είναι είναι ένας φόρος που οι Ελληνες δεν πρέπει να πληρώσουν, αφού όπως έλεγε τότε οδηγεί στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων.


Δύο χρόνια μετά, ο Υπουργός όπως όλοι έχετε διαπιστώσει όχι μόνο δεν αντιδρά για να διατυμπανίσει την αγωνία του, αλλά και την οργή του για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά διά της σιωπής του, για άλλη μία φορά συνενεί σε ένα ακόμα οικονομικό έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων.


Μην ξεχνάμε πως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ήταν, αν όχι το κυρίαρχο, τουλάχιστον ένα από τα σημαντικότερα προεκλογικά συνθήματα του Σύριζα και των ΑΝΕΛ. Όπως όμως συνέβη με το «σκίσιμο» των Μνημονίων και τα νταούλια που θα βαρούσε ο Σύριζα και θα χόρευαν οι αγορές, έτσι και στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ, ο κ. Καμμένος υποχώρησε, με τον ελληνικό λαό να βάζει για άλλη μια φορά πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη…


Θα μπορούσαμε να γράφουμε με τις ώρες για τον κ. Καμμένο. Οι κυβιστήσεις και τα λάθη στην πολιτική του αμέτρητα. Από τον ΕΝΦΙΑ και το σκίσιμο των μνημονίων, στη σιωπή μπροστά σε εθνικά εγκλήματα. Όπως το τζαμί στο Βοτανικό αλλά και στην σιωπή του στις προκλήσεις Μουζάλα για το όνομα των Σκοπίων, μέχρι την ένοχη σιωπή στην εγκληματική πολιτική Ν. Φίλη στο Υπουργείο Παιδείας.


Ο Πάνος Καμμένος θέτει κόκκινες γραμμές, παίζει με το συναίσθημα των Ελλήνων, σηκώνει πολύ ψηλά την λεγόμενη πατριωτικά ατζέντα, αλλά στο τέλος υποχωρεί και αφήνει ξεκρέμαστους τόσο τους ψηφοφόρους του και συνάμα οδηγεί με τις επιλογές του τον ελληνικό λαό στον καιάδα.


Δείτε λοιπόν στα παρακάτω video τι έλεγε ο Π. Καμμένος για τον ΕΝΦΙΑ πριν μόλις δύο χρόνια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη