Θεογνωσία ο δρόμος της ζωής μας






Μόνιμη η μάχη αποδόμισης της θρησκείας μας, της κοινωνίας, της πατρίδας, του λαού μας. Η επίθεση ειναι ενορχηστρωμένη πολλά έτη τώρα έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα καταστρέφοντας τα αληθινά ιδεώδες την θεογνωσία απομακρύνοντας μας από την πίστη αλειώνοντας τον κοινωνικό ιστό με την μόδα και της παραπλανητικές δομές του μιχανισμού διαστρέβλωσης και κατακρεούργηση της κοινωνίας μας.

Μην παρασύρεστε σε λάθος πρότυπα και σάπιες αντιλήψεις που σκοπό χουν τον αποπροσανατολισμό μας. Ρίξτε την άγκυρα στην αγάπη την αλήθεια της ορθοδοξίας μεταβείτε στην ορθή γνώση του κυρίου κάντε καλό και οραματιστείτε για το αύριο. Έχουμε την δύναμη ως συ διμιουργεί του παρόντος και καθήκον να φέρουμε το καλύτερο μέλον για την ανθρωπότητα. Οι συρήνες του θανάτου χτυπάνε καθημερινός μην υποκύπτεις στης μαύρες ενέργειες του μίσους και του αιώνιου θανάτου. Είμαστε το σώμα και το αίμα του κυρίου βαδίζουμε τον δρόμο του μην χάνουμε το φως από την ψυχή μας είμαστε η συνέχεια και η ύπαρξη του Εν της γης. Έχει βαδίσει πλάη μας βαστεί το χέρι μας είναι ο Γείτωνας μας είναι εσύ που απλά δεν άνοιξες την ψυχή σου σε μείνουν και στο φως της αιωνιότητας.


Είναι εδώ αιώνες μας ακολουθεί και μας εχει δώσει το πλάνο που θα ακολουθήσουμε το άγιο πνεύμα και η Σοφία του μας φωτίζει και μας οδιγει Μα μεις ακολουθούμε το εγώ μας την ύλη και το μίσος. Εμείς έχουμε την δύναμη και την αυτογνωσία να ορείζουμε τον δέκτη της ψυχής μας Μα δει τα μάτια της Σοφίας και της αλήθειας σε κάθε μας δυσκολία να πορευτούμε ως μαθητές της ζωής και της θέοσης όχι ως κρινόμενος ή αμαρτωλός, το ταξίδι της ζωής του ανθρώπου είναι η ανεκτίμητη αξία της Σοφίας του διμηουργουν μας και η πηγή ενέργειας όλου του σύνμπαντος.

Έχεις ταυτότητα ίχνος και ενέργεια θεϊκή πάνω σου συντονίσου με την πίστη την αγάπη και ένωσε τα άγια κομμάτια της ζωής σου με πράξεις και λόγους Σοφίας που θα ανωτερώσουν την αξία του έργου του. Εμείς ως ιχνηλάτες της ζωής και στρατιώτες του καλού προστατεύουμε το αθάνατο πνεύμα την Σοφία και την υπόσταση του Εν τη γη ως φάρος το κάθε μας ζάλο αποτυπονει την δημιυργία του κόσμου τούτου είμαστε εμείς που καταστρέφουμε αλλά και αυτοί που θα φέρουμε το φως στο αύριο. Εμείς διαβένουμε την πόρτα της αγάπης ή καλωσορίζουμε το μίσος να μας στρέψει κατά πάντον.

Είσαι ελεύθερος να βρεις τον δρόμο σου Μα τα λάθυ μας ορίζουν της εξελήξεις το έργο μας φέρει ενέργεια που ταράσσει της νότες του πλέγματος συμπαρασύροντας μας στο χάος της δημιουργίας. Σκέφτομαι πράτω δημιουργώ όσα Εν Σοφία γνορίζω δεν ακολουθώ τα μοτίβα της καταστροφής αφού έχουν δοθεί για να προλάβουμε να μην γίνουν ποτέ πραγματικότητα.

http://katohika.gr/gn-blog/theognosia-o-dromos-tis-zois-mas/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη