Στο φως το αληθινό πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα

Ο ετεροθαλής αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ Ομπάμα έδωσε στο twitter αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης του πρώην προέδρου με το οποίο αποδεικνύεται ότι έχει γεννηθεί στην Κένυα.


Το 2009 κάποιος ονόματι Lucas Σμιθ προσέφερε το έγγραφο για πώληση στο eBay.Όμως αφαιρέθηκε τελικά αυτή η σελίδα επειδή έχει μια πολιτική φραγής χρηστών που πωλούν δήθεν έγγραφα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το έγγραφο:

ΤΟ φύλο του μωρού είναι άντρας, και ως ημερομηνία γέννησης αναγράφεται: 4 Αυγούστου του 1961, που είναι τα αληθινά γενέθλια του πρώην προέδρου.

Το «έγγραφο» παραθέτει επίσης τα ονόματα των γονέων του Ομπάμα, Barack Hussein Obama και Stanley Ann Obama (το γένος Dunham).

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν επιτρέπει στους πολίτες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό για να διεκδικήσουν την προεδρία.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος Donald Trump αναφέρθηκε συχνά στη θεωρία ότι ο Ομπάμα είπε ψέματα πως γεννήθηκε στη Χαβάη.

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα, ο Λευκός Οίκος υπό την προεδρία του Ομπάμα είχε κυκλοφορήσει ένα αντίγραφο, μιας μακράς μορφής πιστοποιητικού γέννησης του, το 2011.

Ο Μαλίκ Ομπάμα είναι κάτοικος της Κένυας και πολιτογραφημένος πολίτης των ΗΠΑ. Εκτιμάται ότι έχει περίπου 12 γυναίκες, χάρη στην νομιμοποίηση της πολυγαμίας στην Κένυα, σύμφωνα με την The Washington Post και το CNN.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Μαλίκ Ομπάμα δήλωσε στην New York Post ότι θα υποστήριζε Trump.

Σε μια συνέντευξη από το σπίτι του στην Κένυα, ο Μαλίκ Ομπάμα είπε θα τον ψηφίσει, επειδή «μιλάει από καρδιάς.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΈΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΎΣ - ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ)