ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΟΚ, για γερά στομάχια. Η ατζέντα του LGBTQ και οι πραγματικές επιδιώξεις του (βιντεο)

Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, είναι για πολύ γερά στομάχια.
Μου το έστειλε φίλη αναγνώστρια και την ευχαριστώ πολύ.

Θα σας πρότεινα να το παρακολουθήσετε, προκειμένου να προφυλάξετε τα παιδιά σας από την λαίλαπα της διεστραμμένης αριστερας που κυβερνάει και θέλει να επιβάλει δια νόμου, την διαστροφή μέσα στα φυτώρια ψυχών, όπως είναι τα σχολεία.

Σας παρακαλώ, να το διαδώσετε όσο το δυνατόν σε περισσότερους φίλους σας.
Λυπάμαι… δεν έχω άλλο τρόπο αφύπνισης από αυτό το blog, ούτε μεγαλύτερη δύναμη για να κάνω κάτι πιο σημαντικό


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Χαίρετε κ. Σουφλή,
σας παραθέτω ένα διαφωτιστικό και κατατοπιστικό ντοκιμαντέρ το οποίο αποκαλύπτει διεξοδικά την ατζέντα του LGBTQ κινήματος, των πραγματικών επιδιώξεών του και των μέσων που μετέρχεται προκειμένου να »κοινωνικοποιήσει» μαζικά τη πανσεξουαλική στάση ζωής των ανθρώπων που εκπροσωπεί.
Η εμμονή τους στο σεξουαλικό προσανατολισμό τούς καθιστά μια άκρως προσοδοφόρα κατηγορία καταναλωτών γύρω από την οποία έχει στηθεί ένα κερδοσκοπικό πανηγύρι που εκτείνεται από την μόδα, την μουσική, κινηματογραφική και πορνογραφική βιομηχανία έως την γενετική.
Επίσης εξυπηρετεί άριστα και την ατζέντα της απομείωσης του ρυθμού ανάπτυξης του πληθυσμού του πλανήτη.
Όλες αυτές οι πτυχές εκτίθενται εναργέστατα στο εν λόγω ντοκιμαντέρ.
Επισημαίνω ότι δεν βάλλουμε εναντίον των προσώπων που φέρουν αυτό το πάθος, έχουμε κι εμείς τα δικά μας πάθη, αλλά δεν μπορούν να κανονικοποιούν τη διαστροφή και να τραυματίζουν ψυχοσωματικά την ανθρωπότητα επιβάλλοντας ως επικυρίαρχη τάση της δική τους στάση ζωής.
πηγη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο