«Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε το θάνατό του και ετοίμαζε το Τέταρτο Ράιχ»




Αναδημοσίευση από: newsit.gr


Ζωντανός από το καταφύγιό του στο Βερολίνο φέρεται να δραπέτευσε ο Χίτλερ, πετώντας προς μια ασφαλή στρατιωτική ένωση στην Αργεντινή όπου λεγεώνα των ναζί ήλπιζε να δημιουργήσει το Τέταρτο Ράιχ.


Ακούγεται σαν μυθιστόρημα, αλλά οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί προκύπτουν από έρευνα του πρώην πράκτορα της CIA Bob Baer και του Tim Kennedy των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που εξέτασαν πάνω από 14.000 αποχαρακτηρισμένα έγγραφα για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ "Hunting Hitler".


Οι δύο άντρες διερεύνησαν μέσα από χιλιάδες έγγραφα το κατά πόσο ο Χίτλερ διέφυγε και ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Νότια Αμερική. Ανακάλυψαν ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια εναλλακτική αλήθεια της ιστορίας που θέλει τον Χίτλερ να αυτοκτόνησε με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν στις 30 Απριλίου 1945.



Σε ένα έγγραφο της British Intelligence γίνεται αναφορά πως ο Χίτλερ πέταξε από τη γερμανική πρωτεύουσα με πιλότο τον Peter Baumgart μια ημέρα πριν από την ημερομηνία που φέρεται να αυτοκτόνησε. Ο Bob Baer και ο Tim Kennedy βρήκαν επίσης ενδείξεις μιας πέμπτης εξόδου από το καταφύγιό του που οδηγούσε σε μια περιοχή αρκετά μεγάλη για αυτοσχέδιο διάδρομο.



Σε άλλο πάλι έγγραφο αναφέρεται πως ένας αξιωματικός των SS είδε τον Χίτλερ στη Δανία λίγο πριν αλλάξει αεροπλάνο για τον τελικό του προορισμό. Στο μεταξύ προέκυψαν στοιχεία από μια στρατιωτική ένωση στην Αργεντινή όπου φέρεται να έμεινε μετά την άφιξή του ο Χίτλερ.

Μυστήριο άλλωστε καλύπτει τα πιο σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που θα αποδείκνυαν κατά πόσο ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν στις 30 Απριλίου 1945. Τα πτώματά τους. Το μοναδικό που έχει γίνει αποδεκτό από ιστορικούς είναι ένα κομμάτι της κάτω γνάθου του Χίτλερ που διατηρεί το Κρεμλίνο.



Τα πτώματα του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν φέρεται να μεταφέρθηκαν τυλιγμένα σε κουβέρτες έξω από το καταφύγιο, να τα περιέλουσαν με βενζίνη και να τους έβαλαν φωτιά. Ήταν τον Μάιο του 1945 που μια ρωσική ομάδα εγκληματολογίας φέρεται να ξέθαψε ό,τι είχε απομείνει από το πτώμα του δικτάτορα. Έλειπε μέρος από το κρανίο πιθανότατα λόγω του αυτοπυροβολισμού, το υπόλοιπο κομμάτι γνάθου συμφώνησε με τα οδοντιατρικά του αρχεία, ενώ είχε μόνο έναν όρχι.

Το θραύσμα κρανίου απορρίφθηκε πως ανήκει στον Χίτλερ το 2009, αφήνοντας μόνο την κάτω γνάθο ως αποδεικτικό στοιχείο. Ωστόσο η Ρωσία δεν έχει ακόμα επιτρέψει την εγκληματολογική έρευνα για να αποκαλυφθεί με βεβαιότητα αν πέθανε ή όχι το 1945.

Πηγή: Dailymail

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη