Πύρινη κόλαση στα Άνω Λιόσια – Τυλίχθηκαν στις φλόγες σπίτια και αυτοκίνητα






Εφιαλτικές στιγμές περνούν από τις 3 το βράδυ οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων, κυρίως στην περιοχή της Δροσούπολης (Λεφάντω) με τη φωτιά που ξέσπασε να έχει κάψει σπίτια, αυτοκίνητα και να απειλεί όλο και περισσότερο όσο οι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν με αυτή την απίστευτη ένταση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το πρωί, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπήρξε ανάφλεξη, με αποτέλεσμα οι πολύ δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή να μεταφέρουν τη φωτιά στα ξερά που υπάρχουν εν αφθονία στην περιοχή, ενώ και στο ορεινό κομμάτι του Λεφάντω οι εστίες της πυρκαγιάς είναι ορατές από κάθε σημείο της πόλης.


* Να αναφέρουμε ότι στο σημείο έσπευσαν πέραν των δυνάμεων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής (διακρίναμε τους Δημήτρη Καμπόλη, Γιώργο Κρητικό, Μιχάλη Οικονομάκη και Νίκο Χατζητρακόσια) οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα για την κατάσβεση της φωτιάς.

** Αυτή την ώρα, ο κόσμος που μένει στις γύρω γειτονιές, έχει βγει έξω και ρίχνοντας νερό με τα λάστιχα προσπαθεί να περιορίσει τις αμέτρητες μικροεστίες.

Εγκαταλελειμμένο σπίτι καίγεται ολοσχερώς από τη φωτιά στη Δροσούπολη Παρασκευή 26.8.2016 5 π.μ.


http://www.cityface.gr/index.php/news/life/item/737-pyrini-kolasi-sta-ano-liosia-tylixthikan-stis-floges-spitia-kai-aftokinita

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη