Παρακαλώ κοινοποιήστε κάποιος ίσως μπορεί να βοηθήσει.







Αγαπητοι μου φιλοι σας ευχομαι Χρονια πολλα.
Εχω την αναγκη να μοιραστω μαζι σας καποια απο τα χθεσινα συναισθηματα μου και να σας ζητησω,για αλλη μια φορα,να ειστε διπλα σε εναν συνανθρωπο μας.

Μας καλεσαν χθες (16/08/2016) στις 10 το βραδυ,για εναν αστεγο,ηλικιωμενο,αρρωστο συνανθρωπο μας,στην περιοχη του Πειραια. Αμεσα ανταποκριθηκαμε και μετα απο 20 λεπτα ειμασταν κοντα του,ωστε να δουμε πως εφτασε σ’αυτη την κατασταση και να δουμε και τα προβληματα υγειας του.

Πηγαμε λοιπον και ειδαμε εναν συμπαθεστατο,ευγενικο 63χρονο,πρωην καπετανιο,μορφωμενο,που μιλαει 5 γλωσσες,με ολα τα υπαρχοντα του σ’ενα καροτσακι super-market.

Αυτος ο ανθρωπος,μετα απο εμφραγματα,αναγκαστικα εμεινε ανεργος,καθως κανενας εφοπλιστης δεν ρισκαρε να τον ξαναβαλει στο τιμονι του πλοιου του.Ετσι εμεινε ανεργος και στη συνεχεια αστεγος,γιατι η συνταξη του βγαινει στα 67του,δηλαδη σε 4 χρονια.



Αυτη τη στιγμη εχει φλεβικη ανεπαρκεια και γαγγραινα και προβληματα με την καρδια του. Δεν εχει κανεναν στον κοσμο παρα μονο εσας και εμας. Ειναι αδικο να τον αφησουμε στο δρομο να πεθανει,ολοι μαζι μπορουμε να του νοικιασουμε η να του παραχωρησουμε εναν χωρο εινε κριμα αφου μπορουμε να τον παμε σενα νοσοκομειο γινει καλα να τον αφησουμε να λιωνει στους δρομους

Ενας ανθρωπος σαν ολους εμας με ευγενια στον λογο του
και στην ψυχη του
ωπου εχθες τον καληνυχτησα οπως θα χαιρετουσα τον πατερα μου

Οποιος μπορει να βοηθησει να νοικιασουμε εναν χωρο για να μεινει και να του δωσουμε πισω την ζωη του μια ζωη που του αξιζει
να τον τρεξουμε στους γιατρους και να γινουμε η οικογενεια του

Οποιος μπορει να βοηθησει να επικοινωνήσει με μήνυμα στην σελίδα μας.
η να καλεσει στα τηλεφωνα 2155453661- 6953013990
Παρακαλώ κοινοποιήστε κάποιος ίσως μπορεί να βοηθήσει.

ellinon.oikogeneia

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη