ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ISIS ΚΑΙ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ






Ένα διαβολικό σχέδιο προκειμένου να μπορέσουν να σκορπίσουν το θάνατο και τον τρόμο επεξεργάζονται ISIS και Αλ Κάιντα με την προετοιμασία να έχει προχωρήσει αρκετά.


Σύμφωνα με πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις τελειοποιούν εκρηκτικούς μηχανισμούς που θα χωρούν σε ηλεκτρονικές συσκευές και δεν θα ανιχνεύονται από τα συστήματα ασφαλείας των αεροδρομίων.


Σύμφωνα με το CNN που αναφέρθηκε πρώτο στο γεγονός το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» και η Αλ Κάντα δοκιμάζουν βόμβες , οι οποίες τοποθετημένες σε λάπτοπ ή άλλες σχετικά μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές, θα μπορούν να περνούν απαρατήρητες στα αεροδρόμια. Οι τρομοκράτες ενδέχεται μάλιστα να έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε σαρωτές που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια για να ελέγξουν την προηγμένη τεχνολογία τους.

Είναι αυτές οι πληροφορίες που συνελέγησαν τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να απαγορεύσει τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών σε απευθείας πτήσεις από αεροδρόμιο αρκετών μουσουλμανικών κρατών, ενώ ανάλογη απόφαση πήρε και η Βρετανία.Η κίνηση αυτή προκάλεσε οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μεγάλες αεροπορικές εταιρείες αναζητούν τρόπους να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Η Qatar Airways και η Etihad Airways δανείζουν πλέον δωρεάν λάπτοπ και τάμπλετ σε πτήσεις με προορισμό της ΗΠΑ.

Βόμβα τοποθετημένη σε λάπτοπ εικάζεται ότι προκάλεσε την έκρηξη στο αεροσκάφος της Daello Airlinew που ταξίδευε απ’ τη Σομαλία προς το Τζιμπουτί τον Φεβρουάριο του 2016. Η έκρηξη άνοιξε μια τρύπα στην άτρακτο του Airbus A321, αλλά το αεροπλάνο κατάφερε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η απαγόρευση που αφορά την μεταφορά μέσα στην καμπίνα από τους επιβάτες όλων των ηλεκτρονικών συσκευών που είναι μεγαλύτερες από κινητό τηλέφωνο δεν λύνει το πρόβλημα. Οι επιβάτες μπορούν να έχουν τις συσκευές στη βαλίτσα τους γεγονός που δεν αποτρέπει το ενδεχόμενο έκρηξης και πολλών θυμάτων. Μάλιστα Ισραηλινός πρώην επικεφαλής ασφαλείας στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν επέκρινε την απαγόρευση λέγοντας ότι δεν θα αποδώσει. Το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν έχει ένα από τα πιο αυστηρά συστήματα ελέγχου στον κόσμο.

πηγη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη