Η ΛΕΠΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΜΑ: «Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ»


ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ.


Η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή του. Όταν ήταν μαθητής στο λύκειο, στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, ο Μακρόν δήθεν ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του των γαλλικών, την Μπριζίτ Τρονιέ. Εκείνος ήταν 16 ετών, εκείνη 36, αλλά ήταν όμορφη, με μίνι φούστες και πολύ έξυπνη. Η Μπριζίτ παίρνει διαζύγιο και αρχίζουν να ζουν μαζί.

Το εβραϊκό Bloomberg σκιαγραφεί ως εξής το προφίλ του Εμάνουελ Μακρόν:


«Ο έφηβος που «ζούσε» μέσα στα βιβλία,

θαύμαζε τον Αταλί και ερωτεύτηκε

τη δασκάλα του».Καυτά (ψεύτικα, στημένα από τον Ρότσιλντ) φιλιά με την 63χρονη σύζυγό του.

«Από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του στο σχολείο, στη συνέχεια φοίτησε στην Εθνική Σχολή Διοίκησης, είχε εξέχουσα θέση στην Rothschild & Cie και διετέλεσε σύμβουλος του υπουργού Φρανσουά Ολάντ, πριν γίνει υπουργός Οικονομίας.

Γιος νευρολόγου και παιδιάτρου, ο Μακρόν γεννήθηκε στην Αμιένη, μία πόλη που βομβαρδίστηκε σφοδρά κατά τη διάρκεια και των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Η οικονομία της δέχθηκε πλήγμα όταν έκλεισε το εργοστάσιο της Goodyear το 2014, ενώ θέσεις εργασίας χάθηκαν και από το εργοστάσιο της Whirpool.

Αν και ο Μακρόν ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του με τους Σοσιαλιστές, η γενέτειρά του τείνει προς τη Δεξιά. Χαρακτηριστικό είναι πως το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν συγκέντρωσε το 28,3% στην Αμιένη, στις τοπικές εκλογές του 2015, πίσω από την κεντροδεξιά (71,7%).


Εμανουέλ Μακρόν: Ο σκληροπυρηνικός υπηρέτης των Rothschild που τον ονομάζουν «Ο Μότσαρτ των οικονομικών»

ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

O ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΓΑΛΛΟΥΣ

Ο Εμανουέλ Μακρόν φαινόταν ότι προορίζεται να ανέλθει στη γαλλική πολιτική σκηνή όταν αποφάσισε να εφαρμόσει τα προσόντα του επενδυτή τραπεζίτη στον κόσμο της πολιτικής.

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ !

Αφού αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, δο μόλις χρόνια αφού ανέλαβε το υπουργείο Οικονομίας, ο Μακρόν με το μήνυμά του κατά του κατεστημένου έχει αναχθεί σε φαβορί για να κερδίσει τις πιο αβέβαιες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας προτού γιορτάσει τα 40ά του γενέθλια. Άγνωστος στο ευρύ κοινό τρία χρόνια πριν, αν κερδίσει στις εκλογές, ο 39χρονος θα γίνει ο νεότερος ηγέτης κράτους μετά τον Ναπολέοντα. Πολλοί αποδίδουν την πρωτοφανή του άνοδο στην ανάγκη των Γάλλων για νέα πρόσωπα, παράλληλα με την αναπάντεχη πτώση πολλών παραδοσιακών αντιπάλων του.

ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ
«ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ» !

Εκμεταλλευόμενος τη δυσαρέσκεια για την τρέχουσα κατάσταση, ο Μακρόν έχει δεσμευθεί να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές.
«Η Γαλλία εμποδίζεται από τις ελίτ που φροντίζουν για τα δικά τους συμφέροντα» δήλωσε στους υποστηρικτές του στη διάρκεια προεκλογικής του εκστρατείας στην πόλη Πο στη νότια Γαλλία, προτού προσθέσει: «Και θα σας πω ένα μυστικό: το γνωρίζω, ήμουν μέρος αυτού».

Ο Μακρόν, αφού φοίτησε στα καλύτερα γαλλικά σχολεία, έκανε περιουσία την περίοδο που εργαζόταν στην επενδυτική τράπεζα Rothschild, όπου κέρδισε το παρωνύμιο «ο Μότσαρτ των οικονομικών» όταν το 2012 συμβούλευσε τη Nestle να εξαγοράσει έναντι 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων μια μονάδα της Pfizer.

Αφού έφυγε από τη Rothschild εντάχθηκε στην ομάδα του απερχόμενου Γάλλο προέδρου Φρανσουά Ολάντ το 2012 και γρήγορα έγινε υπουργός Οικονομίας. Εκεί καταφέρθηκε ενάντια σε βασικές αρχές του κοινωνικού μοντέλου, όπως η εβδομάδα των 35 ωρών και η μονιμότητα στον δημόσιο τομέα. (Πως τα οράματα του κατοικίδιου των Ρότσιλντ μοιάζουν με τα «οράματα» των δικών μας τεμπέληδων και αδούλευτων πρωθυπουργών μας Καραμανλή,
Σαμαρά, Παπανδρέου, Κυριάκου;).Αυτά ήταν μηνύματα που τον έκαναν έναν από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στη Γαλλία, ένα μεγάλο επίτευγμα για έναν πρώην τραπεζίτη σε μια χώρα όπου πολλοί αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τον κόσμο της οικονομίας, αν και πολλοί στην αριστερά δεν τον εμπιστεύονται.
Με τους Σοσιαλιστές κατάλληλα διχασμένους (οι υπηρεσίες του Ρότσιλντ ελέγχουν σχεδόν όλη την πολιτική ζωή της Γαλλίας) και τον κεντροδεξιό του αντίπαλο Φρανσουά Φιγιόν να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς, ο Μακρόν βρέθηκε στην πρώτη θέση της πρόθεσης ψήφου. Να σημειωθεί ότι πολλοί Γάλλοι πρόεδροι υπηρέτησαν πιστά σαν υπάλληλοι – σκυλιά την οικογένεια Ρότσιλντ πριν γίνουν πρόεδροι, π.χ. ο πρόεδρος Ζωρζ Πομπιντού (1911 – 1974), πρωθυπουργός της Γαλλίας (1962 -1968) και πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας (1969 – 1974).Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΝΙΤΣΕ: Όταν οι Έλληνες έλεγαν «ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» δεν εννοούσαν την μετριότητα.

Το μόνο που δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους προγόνους μας ήταν για μετριότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν την υπεροχή.

«αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων».

Η έννοια του μέτρου στους Έλληνες ήταν η επιλογή μιας σωστής απόστασης από δύο άκρα. Ανάμεσα στην Αφροσύνη και την Δειλία διάλεγαν το Θάρρος. Εδώ δεν υπάρχει καμία μετριότητα, κανένας «μεσαίος» χώρος.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου του σημερινού «μεσαίου» χώρου;

Πρόκειται για άτομα καλοθρεμμένα που μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα και χωρίς βιοποριστικές ανάγκες και προβλήματα (νάναι καλά ο μπαμπάς ή ο θείος ή «άλλοι» χορηγοί ! ), συνήθως δεν έχουν δουλέψει πολύ στην ζωή τους, είναι κατά προτίμηση μασόνοι, έχουν πάντα ισχυρούς δεσμούς με τον Ρότσιλντ, ιδεολογικά είναι λίγο μαρξιστές, λίγο φροϋδιστές και λίγο «πατριώτες», απεχθάνονται τα «άκρα», ιδίως ό,τι μυρίζει «φασισμό», συμπαθούν την «διαφορετικότητα» και την ομοφυλοφιλία και δεν ιδρώνει και πολύ το αυτί τους για τα πραγματικά προβλήματα του εργαζόμενου λαού και του έθνους. Οι ίδιοι γίνονται θηρία ανήμερα αν θίξει κανείς τα στενά τους οικονομικά συμφέροντα.

«Κάποια στιγμή ο τύπος, τα ΜΜΕ, οι δημοσκόποι, οι τηλεοράσεις αρχίζουν να ξεφαντώνουν για τον πράκτορα – πολιτικό. Πόσο έξυπνος, πόσο όμορφος, πόσο ικανός, με ποιόν τρόπο θα σώσει τον λαό – και αυτός. Το ενδιαφέρον του κοινού αρχίζει να ξυπνά. Φωτογραφίες, συνεντεύξεις, ταξίδια, ομιλίες, χτυπήματα στην πλάτη, καθημερινά άρθρα, όλα για τον ανερχόμενο πολιτικό γίγαντα.


Έτσι διάφορες συγκυρίες και εξελίξεις, φέρνουν εναλλαγές στην ζωή του πράκτορα και ξαφνικά τον βλέπουμε δήμαρχο, βουλευτή, μεγαλοδημοσιογράφο, μεγαλοεπιχειρηματία, υπουργό, πρωθυπουργό, πρόεδρο δημοκρατίας.

Ο λαός, και εδώ και στην Ευρώπη, αποτελείται βέβαια, από τον διπλανό κ. ηλίθιο».

Απόσπασμα από το άρθρο: «ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

(Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ! )
Η βασική του αντίπαλος είναι η Μαρίν Λεπέν, η οποία τον χαρακτηρίζει υποψήφιο «του χρήματος».

«Ο κύριος Μακρόν δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού. Υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων. Υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μεγάλων τραπεζών», καταγγέλλει η Λεπέν, η οποία φαίνεται ότι θα είναι αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 7 Μαΐου.-

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

πηγη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΈΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΎΣ - ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ)