Τέλη κυκλοφορίας 2017: Αλλάζει η καταληκτική ημερομηνία, μέχρι πότε παράτασηΠοια η νέα καταληκτική ημερομηνία για τα τέλη κυκλοφορίας 2017;


Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας, καθώς η αρχική προθεσμία έληγε στις 31 Δεκεμβρίου και στην περίπτωση που κάποιος δεν τα πληρώσει μέχρι τότε το ποσό διπλασιάζεται.Τα τέλη κυκλοφορίας 2017 έμειναν τα ίδια με πέρυσι, όπου τότε σχεδόν 800.000 πολίτες κατέθεσαν πινακίδες και πολλοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να κάνουν και φέτος το ίδιο.

Η εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να μείνουν χωρίς όχημα είναι να πληρώσουν όπως μπορούν.

Άλλοι περιμένουν το δώρο, άλλοι στρέφονται στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα, καθώς όλες οι τράπεζες προσφέρουν άτοκες δόσεις.

Ο πολίτης, μάλιστα, μπορεί να επιλέξει από 6 ως 12 μηνιαίες δόσεις.

Με το ταμείο ήδη στο… μείον και με τους πολίτες λίγο πριν δημιουργήσουν ουρές, όχι για να πληρώσουν αλλά για να καταθέσουν πινακίδες το υπουργείο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μελετά παράταση μιας εβδομάδας.

Να παραταθεί δηλαδή η δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μέχρι και την πρώτη Παρασκευή του Ιανουαρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα καταληκτική ημερομηνία για τα τέλη κυκλοφορίας 2017 θα είναι η Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/12/telh-kikloforias-2017/#ixzz4TMJjBoxd

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο