Ρωσική επίδειξη δύναμης… Για κοπιάστε εχθρικά αεροσκάφη! (βίντεο)




Πύραυλοι από τη διεθνή εμπορική επιτυχία του συστήματος της Ρωσίας Pantsir-S1 εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού μεγάλης κλίμακας που είδε διάφορες δυνάμεις αεράμυνας της χώρας να ανταγωνίζονται μεταξύ τους.


Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός για αντιαεροπορικά πολυβόλα- με τίτλο «Κλειδιά για τον Ουρανό 2015» – ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στη Ρωσική Δημοκρατία της Buryatia, κοντά στα σύνορα με τη Μογγολία.

Η μεγάλης κλίμακας άσκηση αντίτασσε ομάδες από διάφορες στρατιωτικές περιοχές και δυνάμεις, τη μια εναντίον της άλλης, καθώς προσπαθούσαν να καθορίσουν ποιος είναι πιο επιδέξιος στο να εξουδετερώσει εχθρικά αεροσκάφη και πυραύλους.





«Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τα πληρώματα διεξήγαγαν προσομοιώσεις εκτόξευσης εναντίον εχθρικών αεροπλάνων, το ρόλο των οποίων έπαιξαν τα πληρώματα των μαχητικών αεροσκαφών Su-30SM και Su-25 της Ανατολικής στρατιωτικής περιοχής. Επίσης διεξήγαγαν ζωντανές εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον στόχων, που μιμούνταν την πτήση και τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων και προοπτικών μέσων εναέριας επίθεσης και μιας αντίθετης δύναμης», δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας.

Η Ρωσία πουλά σήμερα τα Pantsir-S1 σε οκτώ χώρες: τη Βραζιλία, τη Συρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο πρόσφατα το Ιράκ, το οποίο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το σύστημα για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη