Λες το πρόγραμμα να έχει κολησει σε καλούπια;






Έχουμε κάνει πολύ μεγάλο δρόμο σε πολλά…!

Έχουμε φτάσει σε αφύπνιση , έχουμε εύκολα καταρρίψει ιδέες όπως ο χρόνος , οι γκουρού αυτού του κόσμου έχουν ανθοστολίσει το μονοπάτι της ύπαρξης μας για όσους έχουν το κουράγιο να το περπατήσουν!

Αλλά όλοι είτε φωτισμένοι , είτε βλάχοι στα βουνά που η φύση ,τα βουνα και τα λαγκαδια τους έδωσαν θείο πνεύμα …όλοι μας … έχουμε μια αιτιολογία σε αυτόν τον κύκλο..επειδή ακριβώς και μόνο είναι κύκλος!

Κανείς δεν ξεπέρασε τον κύκλο ακόμα… για να μπορέσει να αλλάξει με μιας τα πάντα!

Είμαστε στο κύκλο της φθοράς , της επανάληψης ίσως και ακριβώς για αυτό όλο το διαφωτιστικό πνεύμα χαράζει πορείες και έννοιες που αιτιολογούν τον κύκλο!

Όταν ο ένας , μόνο ένας οταν περάσει το πέπλο του κύκλου τότε όλοι θα πουν δεν είναι μονάχα το τώρα… το τώρα ήταν ο βηματισμός για να έρθει το πάντα ! Το πάντα δεν εξηγείτε είναι η εξήγηση!

Μην σταματάς εκεί που τα όρια του ανθρώπου έβαλαν αποδοχές και αίτια , συνέχισε προς τα εκεί που δεν βάδισε κανείς , ακόλουθα το πάντα χρησιμοποιώντας το τώρα !

Μονο ένας φτάνει και η ανθρωπότητα θα ακολουθήσει , η Ζωή θα γελά που φτάσαμε στον στόχο της αποστολής μας!


Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο της Ζωής εκτός του να φτάσει στο να είναι αθάνατη;

Θεωρείς ότι υπάρχει μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο πρόβλημα η καλύτερη αποστολή στην Ζωή σου από το να ανακαλύψεις την Αθανασία και να βελτιώσεις το πρόγραμμα Ζωή σε ανώτερο επίπεδο;

Για σκέψου καλύτερα !

Ο στόχος μας , ο ξεκάθαρος στόχος μας μας δίνει και τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε!

Δεν μπορείς να μαγειρέψεις στιφάδο χωρίς κρεμμύδια ….χωρίς λαγό ναι χωρίς κρεμμύδια όχι!

Δεν μπορείς να θες το πάντα και να φτύνεις το εδώ και το τώρα , δεν μπορείς να θες την Αθανασία και να μην σέβεσαι την ύπαρξη!

Αρα κάθε μας στόχος είναι και αυτός που μας γαλουχεί στο να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε ριζικά τα προβλήματα που τον εμποδίζουν να γίνει αλήθεια !

Αν θες να σταματήσεις το στρεβλό τώρα , υιοθέτησε ένα νέο στόχο με ουσιαστική σημασία και θα δεις ότι με τον πιο απλό τρόπο ..όλα όσα σου δόθηκαν σαν προβλήματα θα σταματήσουν να είναι προβλήματα!

Απλά γίνε ειλικρινής μέσα από την ψυχη σου για το ποιος είναι ο στόχος σου έτσι ώστε να σε αγκαλιάσουν και οι ιδιότητες του στόχου σου!

Αν πρέπει να κόψεις κρεμμύδια θα κόψεις κρεμμύδια ..τόσο απλά!

Stranger…

http://katohika.gr/stranger-voice/les-programma-na-exei-kolisei-se-kaloupia/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη