Σοκαριστικό βίντεο δείχνει αυτοκίνητο να «θερίζει» οπαδούς της Μπαρτσελόνα!




Η ισπανική εφημερίδα Superdeporte έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας βίντεο σοκ από την εγκληματική απόπειρα ασυνείδητου οδηγού λίγο μετά τον τελικό τουκυπέλλου τον Μάιο του 2014.


Οι εικόνες που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν. Η ισπανική εφημερίδα Superdeporte έκανε την αποκάλυψη και τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν το τι ακριβώς συνέβη λίγο μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα τον Μάιο του 2014 στην Βαλένθια.
Στο συγκεκριμένο βίντεο οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα περπατούν αμέριμνοι φεύγοντας από το γήπεδο, μέχρις ότου ένα αυτοκίνητο βγαίνει από την πορεία του και αρχίζει κυριολεκτικά να «θερίζει» τους πεζούς!
Το απίστευτο θέαμα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος και στάθηκε αφορμή ώστε να βγει η υπόθεση από το αρχείο, όπου είχε μπει το 2015 λόγω έλλειψης στοιχείων.
Από το περιστατικό ευτυχώς δεν προέκυψαν θύματα, παρά μόνο μερικοί ελαφρά τραυματίες, ενώ ο ασυνείδητος οδηγός που βρισκόταν στο όχημα μαζί με 4 άλλους επιβάτες (όλοι οπαδοί της Ρεάλ, αφού όπως έδειξε το βίντεο φορούσαν λευκές φανέλες) κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εγκατάλειψη τραυματιών και απειλείται πια με σοβαρή ποινή κάθειρξης.




Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/02/blog-post_609.html#ixzz402UU5cfP

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη