Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2017

Τραμπ για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από βόμβες!

Εικόνα
Ντόναλντ είσαι πιθανώς ο πιο γνωστός κατασκευαστής ειδικά μεγάλων κτιρίων, σε αυτήν την πόλη.

Οι κατευθυνόμενες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ εκθέτουν το γυναικείο κίνημα!

Εικόνα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ Παρακολουθώ στις ΗΠΑ τις διαδηλώσεις για την εκλογή του Τραμπ και αναρωτιέμαι γιατί οι Αμερικανοί πολίτες αμφισβητούν τα αποτελέσματα της πρόσφατης "νόμιμης" εκλογικής διαδικασίας; Μήπως επειδή ...

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Κίνα κηρύσσει τον πόλεμο στις ΗΠΑ – Κινητοποίηση κινεζικών και αμερικανικών δυνάμεων απόψε

Εικόνα
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ ) Οι Κινέζοι στρατιωτικοί διοικητές έδωσαν «κόκκινο συναγερμό» στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας λόγω σφοδρής έντασης με τις ΗΠΑ στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό… απόψε σε μια κρίσιμη βραδιά για ολόκληρο τον πλανήτη.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;

Εικόνα
Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Εικόνα
Το μοναδικό αποτελεσματικό αντίδοτο στην Παγκοσμιοποίηση είναι περισσότερη δημοκρατία. Στη δύναμη των αγορών πρέπει να αντιτάξουμε τη δύναμη των λαών.

ΒΟΜΒΑ: ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;

Εικόνα
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου< Έγραφα χθες στην Ελεύθερη Ώρα, στο πολύ πετυχημένο “Κόκκινο πιπέρι”:

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΦΟΒΟ…(video)

Εικόνα
2048 : ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ…

H Airbus ετοιμάζει ιπτάμενο αυτοκίνητο μέσα στο 2017 (Εικόνες)

Εικόνα
Η Airbus σχεδιάζει να δοκιμάσει έως το τέλος του 2017 ένα αυτόνομο ιπτάμενο όχημα, ως μέσο για τη μείωση του μποτιλιαρίσματος στους δρόμους των πόλεων.

Πώς ένα μείγμα κρασιού και κοκαΐνης έγινε η γνωστή Coca Cola

Εικόνα
Οι περισσότεροι έχετε ακουστά την ιστορία για την Coco-Cola, που κάποτε περιείχε σημαντική δόση κοκαΐνης μέχρι που αφαιρέθηκε από τη συνταγή το 1903.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ…

Εικόνα
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ… Μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η εξέλιξη στον τομέα της πληροφορικής;

Σιγά μην δεν έδειχνε ποίον προσκυνάει…(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Βίβλος της μαμάς, του Λίνκολν και πράσινα άλογα… Στην ομιλία του έδειξε αμέσως ποίον προσκυνάει…

Αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε 3 πεζούς στη Μελβούρνη – Είναι Ελληνοαυστραλός – Μαχαίρωσε και τον αδερφό του!

Εικόνα
Δημήτρης Γαργασούλης το όνομα του δράστη της αιματηρής επίθεσης – Είχε αποφυλακιστεί πριν έξι μήνεςΈνα παιδί ανάμεσα στα θύματα 26χρονου Ελληνοαυστραλού με ιστορικό βιαιοτήτων που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη

Κραυγή αγωνίας μιας μάνας: Ρίξτε μας καλύτερα μια σφαίρα στο κούτελο-Σκοτώνετε τα παιδιά μας

Εικόνα
Freepen.gr - Την παρακάτω επιστολή-διαμαρτυρία μας έστειλε μια αναγνώστρια της Freepen.gr με βάση την πρόσφατη ακατανόητη απόφαση του ΕΟΠΥΥ να τινάξει στον αέρα τα προγράμματα Ειδικής Αγωγής που παρακολουθούν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας.

Πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά και χωρίς φασαρίες κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή

Εικόνα
Αναδημοσίευση από: dimokratianews.gr Πλειστηριασμοί μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, με πολλαπλές προσφορές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με έδρα όχι το Ειρηνοδικείο αλλά το γραφείο του συμβολαιογράφου είναι μια προβολή στο άμεσο μέλλον για τις αναγκαστικές εκτελέσεις.

Ο κίνδυνος του RFID τσιπ στην κάρτα του πολίτη(video)

Εικόνα
Ο κίνδυνος του RFID τσιπ στην κάρτα του πολίτη Ακούστε τους προβληματισμούς για την δήθεν αθώα κάρτα του πολίτη.

«Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε το θάνατό του και ετοίμαζε το Τέταρτο Ράιχ»

Εικόνα
Αναδημοσίευση από: newsit.gr Ζωντανός από το καταφύγιό του στο Βερολίνο φέρεται να δραπέτευσε ο Χίτλερ, πετώντας προς μια ασφαλή στρατιωτική ένωση στην Αργεντινή όπου λεγεώνα των ναζί ήλπιζε να δημιουργήσει το Τέταρτο Ράιχ.

Σάλος για το «Ideal Conceal», το δίκαννο όπλο με όψη smartphone

Εικόνα
Μοιάζει με smartphone αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα δίκαννο όπλο το οποίο διπλώνει, έτσι ώστε να καμουφλάρεται ως κινητό τηλέφωνο.

Δορυφορικό Internet για ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι το 2019 από την OneWeb με 648 δορυφόρους

Εικόνα
Ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα κατασκευής και αξιοποίησης εκατοντάδων δορυφόρων για την παγκόσμια παροχή υπηρεσιών internet ξεκίνησε η εταιρεία OneWeb σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής δορυφόρων Airbus Defence & Space.

Στο στόχαστρο της εφορίας ΙΧ με ξένες πινακίδες, κυρίως Βουλγαρίας

Εικόνα
Του Σπύρου Δημητρέλη Νέος γύρος εκτεταμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου της κυκλοφορίας στην Ελλάδα αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες που στο τιμόνι τους βρίσκονται φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

Εικόνα
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και άλλους να κάνουν καλή δουλειά, αλλά είναι σαφές ότι κατά τη διάρκεια αυτού που κάνουν υπάρχει μερική αλήθεια που, τουλάχιστον, αποκρύπτουν ενεργά. Μια συνέντευξη με τον Αμερικανό στην εξορία Edward Snowden (Έντουαρντ Σνόουντεν) έφερε ένα σχετικό παράδειγμα επ’αυτού…

Πρώτη φορά φασιστερά -Η Θεανώ Φωτίου πήρε εφάπαξ 70.000 ευρώ εντός των capital controls και έλεγε στους Έλληνες να τρώνε γεμιστά ενώ έκοβε συντάξεις (Ντοκουμέντο)

Εικόνα
Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες συνταξιούχοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, λόγω των «πενιχρών» δημόσιων οικονομικών, που οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφάπαξ

NOVARTIS ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ… SIEMENS

Εικόνα
Κατάθεση φωτιά μάρτυρα σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών! Εμπλέκονται και Υπουργοί Υγείας;

Ποια ακίνητα και υπόχρεοι απαλλάσσονται από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας

Εικόνα
Αναδημοσίευση από: taxheaven.gr Σε επίκαιρη ερώτηση στην βουλή απάντησε ο Υπουργός Εσωτερικών Κος Π. Σκουρλέτης σχετικά με την απαλλαγή από το Τ.Α.Π. των δεσμευμένων από τους Ο.Τ.Α. ακινήτων. Αναλυτικά η απάντηση έχει ως εξής:

ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Σφαγή στις φυλακές της Βραζιλίας: Αποκεφάλισαν και ξερίζωσαν τις καρδιές 31 συγκρατουμένων τους

Εικόνα
Φυλακισμένα μέλη της πιο ισχυρής συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών της Βραζιλίας σκότωσαν 31 συγκρατούμενούς τους χθες, αποκεφαλίζοντας και βγάζοντας τις καρδιές από τα περισσότερα θύματά τους, για να εκδικηθούν για τη σφαγή 56 συντρόφων τους σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα πριν πέντε ημέρες.

Στη Χιλή έδωσαν σε σταθμό του Μετρό το όνομα «Ελλάδα» -Γεμάτο αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες, εντυπωσιάζει [εικόνες]

Εικόνα
Σαν ένα μικρό μουσείο όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον ελληνικό πολιτισμό, ο σταθμός Grecia στο μετρό του Σαντιάγκο στη Χιλή, «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Οι Έλληνες βουλευτές παίρνουν τρεις φορές περισσότερα χρήματα από τον μέσο πολίτη – Τι συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες

Εικόνα
Πόσα κερδίζουν οι πρωθυπουργοί της Ευρώπης – Δείτε πίνακες Τους μισθούς που παίρνουν οι βουλευτές σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά και τις αμοιβές ορισμένων Ευρωπαίων πρωθυπουργών, όπως της Άγκελα Μέρκελ, κατέγραψε το ιρλανδικό site thejournal.ie.

Ποια ώρα της μέρας είναι καλύτερο να κάνουμε ντους;

Εικόνα
Οι μισοί άνθρωποι προτιμούν να κάνουν ένα ντους το πρωί, όταν ξυπνούν από τον βραδινό ύπνο, και οι άλλοι μισοί ακριβώς πριν πέσουν για ύπνο το βράδυ.

Διδάσκουν τα παιδάκια στην Ολλανδία να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Διδάσκουν τα παιδάκια στην Ολλανδία να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ… ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…!!!(video)

Εικόνα
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…!!

Facebook: Χρησιμοποιείς το messenger; Τότε οπωσδήποτε πρέπει να διαβάσεις αυτό

Εικόνα
To Facebook αναγκάζει τα τελευταία χρόνια τους χρήστες smartphone και tablet... να κατεβάζουν την εφαρμογή messenger προκειμένου να ανταλλάσουν μηνύματα.