Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2016

Η Γερμανία καταρρέει και η Μέρκελ προκαλεί ελληνοτουρκική σύρραξη για αντιπερισπασμό

Εικόνα
Η Γερμανία καταρρέει και η Μέρκελ προκαλεί ελληνοτουρκική σύρραξη για αντιπερισπασμό Η γερμανική οικονομία βρίσκεται λίγο πριν την συντριβή και η Μέρκελ έχει ανάγκη απεγνωσμένα από κάτι μεγάλο, όπως είναι ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος μετά από κάποιο θερμό επεισόδιο για να στρέψει μακριά από το Βερολίνο τα φώτα της δημοσιότητας.

Χυδαίο !Πρόκληση σε βάρος της Ελλάδος από την ADIDAS.

Εικόνα
Δείτε πού έχουν βάλει την ελληνική σημαία. Στις πατούσες των πέδιλων.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα από 200 έως 500 ευρώ τον μήνα- Προϋποθέσεις (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Εικόνα
Εκδόθηκε η απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου για την πρώτη πληρωμή

Υπογράψαμε τη CETA, με άμεση ισχύ

Εικόνα
Η CETA υπεγράφη και θα τεθεί άμεσα σε ισχύ πριν δηλαδή έρθει για ψήφιση στα Εθνικά Κοινοβούλια των κρατών, καθώς αποτελεί μικτή συμφωνία.

Τουρκία: Έκρηξη σε στρατιωτικό φορτηγό με οκτώ τραυματίες

Εικόνα
Οκτώ στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε φορτηγό που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό στην κουρδική νοτιοανατολική Τουρκία, στην πόλη Μαρντίν.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Εικόνα
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr www.apostoloupanos.gr Είναι σε όλους γνωστό ότι στις ημέρες μας η οικογένεια Rothschild’s ελέγχει όλο το Παγκόσμιο τραπεζικό Σύστημα καθώς επίσης, όλη την Παγκόσμια ενέργεια, όπως τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, με τις εγκαταστάσεις τους και τα διυλιστήρια σε όλη τη Γη. Ελέγχοντας ταυτόχρονα και την διακίνηση των προϊόντων με τα δεξαμενόπλοια, όπως και την εκμετάλλευση τους.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ! Τρόφιμα αντί για τα σκουπίδια, ξανά στο ράφι !

Εικόνα
Το πρώτο κατάστημα με ληγμένα τρόφιμα είναι γεγονός! Ανοιξε τις πόρτες του για τους ασθενέσθερους πολίτες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση και δεν μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο στα σούπερ μάρκετ. Το πρώτο αυτό κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Πάντσεϋ, κοντά στο Λιντς και διαθέτει πολλά από τα ίδια προϊόντα που βρίσκονται στα κανονικά σούπερ μάρκετ, με τη διαφορά ότι βρίσκονται πιο κοντά στην ημερομηνία λήξης τους ή έχουν χτυπηθεί τα ίδια ή η συσκευασία τους. Στο«Real Junk Food Project» όπως ονομάζεται, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν, για όποια τιμή θεωρούν οι ίδιοι ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, φρέσκα ζυμαρικά, χυμούς, σάλτσες ζυμαρικών, φρούτα, λαχανικά, ακόμα και γλυκά. Περισσότεροι από 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων πετάγονται ή χαλάνε κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ περίπου 795 εκατομμύρια άνθρωποι στερούνται τακτική πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα. Η εξεύρεση τρόπων για να καταλήξουν κάποια από αυτά τα χαμένα τρόφιμα σε ανθρ

Γενοκτονία: 80.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα!

Εικόνα
Ο αριθμός των εκτρώσεων που γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα είναι πλέον ο ίδιος με αυτών των γεννήσεων, δηλαδή 80.000! Ανησυχητικό είναι το ότι, το 50% των αμβλώσεων γίνεται σε ανήλικα κορίτσια! Τα στοιχεία αυτά παρουσιάζει νέα βρεττανική μελέτη την οποία συντόνισαν οι Πανεπιστημιακές Μαιευτικές-Γυναικολογικές Κλινικές του University of London.

Έκτακτο! Ολοκληρώθηκαν οι πολεμικές προετοιμασίες της Ινδίας – Έτοιμη να επιτεθεί στο Πακιστάν – Θερμοπυρηνικός θα είναι ο πόλεμος – Απαγορεύθηκαν οι πολιτικές πτήσεις – Νέο κύμα προσφύγων!

Εικόνα
Έκτακτο! Ολοκληρώθηκαν οι πολεμικές προετοιμασίες της Ινδίας – Έτοιμη να επιτεθεί στο Πακιστάν – Θερμοπυρηνικός θα είναι ο πόλεμος – Απαγορεύθηκαν οι πολιτικές πτήσεις – Νέο κύμα προσφύγων!

Το χάραγμα σε όλο του το μεγαλείο… Τώρα και κίνημα υποστήριξης από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Εικόνα
Σιγά-σιγά μας το παρουσιάζουν σαν κάτι φυσιολογικό, μέσω διάφορων «κινημάτων» που πραγματοποιούν απλές καθημερινές εργασίες. Η ηλεκτρονική δουλεία μόλις ξεκίνησε!

Τα σπίτια Ελλήνων διάσημων .Φτωχομπινέδες λέμε...

Εικόνα
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πολυτελούς αυτού οικήματος,

Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΘ 81«Εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα»

Εικόνα
Αποσπάσματα από την ομιλία που έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

To «Χάραγμα» Αντικαταστάθηκε με κάτι Χειρότερο;

Εικόνα
ΒΑΡΥ ΥΔΩΡ Ή ΤΡΙΤΙΟΝ. Πριν από μέρες αναρτήθηκε σε μια ξένη ιστοσελίδα μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την αντικατάσταση του τσιπ αναγνωρίσεως στους ανθρώπους, για το οποίο έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος, με βαρύ ύδωρ ή τρίτιον.

…κάποιος να τον «ξυπνήσει» πριν τελειώσει ο Σεπτέμβριος !(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
…κάποιος να τον «ξυπνήσει» πριν τελειώσει ο Σεπτέμβριος !

ΠΟΣΟ «ΩΡΑΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! (9 βίντεο)

Εικόνα
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Ο ωραιοποιημένος θεσμός του πολυπολιτισμικού σχολείου που τώρα κάποιοι φωστήρες θέλουν να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα, έχει από χρόνια εφαρμοστεί στην Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μιλάμε για σχολεία της τελευταίας δεκαετίας όπου οι μουσουλμάνοι έχουν ενσκήψει κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Χρήσιμο είναι να δούμε μέσα από τα παρακάτω βίντεο τα “καταπληκτικά” αποτελέσματα αυτού του θεσμού.

Επιβίωση χωρίς ρεύμα στο σπίτι

Εικόνα
Γράφει η Dreamworks / Nora Sarissa Σε μια διακοπή ρεύματος, οι απροετοίμαστοι βρισκόμαστε με τα χέρια δεμένα. Τελευταία ειδικά, όλο και περισσότεροι βρισκόμαστε στη θέση να μας κόψουν το ρεύμα επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε..

Ρεκόρ :Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων χτυπούσε τις κάρτες εισόδου- εξόδου 22 συναδέλφων της!

Εικόνα
Λογικό είναι όταν στους απανταχού Δήμους της Ελλάδας οι μισοί και παραπάνω υπάλληλοι έχουν μάλλον προσληφθεί με τον γνωστό τρόπο...

Τι παίζει πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ – Κάτι ετοιμάζουν

Εικόνα
Στο Fox News μιλούν ανοιχτά για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA

Τι μας κρύβει το Μνημείο της 9/11 στη Νέα Υόρκη και ποτέ έγιναν τα εγκαίνια του;;;

Εικόνα
Τι μας κρύβει το Μνημείο της 9/11 στη Νέα Υόρκη και ποτέ έγιναν τα εγκαίνια του;;;

Εισβολή εξωγήινων, πρωτόκολλα των σοφών της σιών και άλλα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Εισβολή εξωγήινων, πρωτόκολλα των σοφών της σιών και άλλα…

Θεογνωσία ο δρόμος της ζωής μας

Εικόνα
Μόνιμη η μάχη αποδόμισης της θρησκείας μας, της κοινωνίας, της πατρίδας, του λαού μας. Η επίθεση ειναι ενορχηστρωμένη πολλά έτη τώρα έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα καταστρέφοντας τα αληθινά ιδεώδες την θεογνωσία απομακρύνοντας μας από την πίστη αλειώνοντας τον κοινωνικό ιστό με την μόδα και της παραπλανητικές δομές του μιχανισμού διαστρέβλωσης και κατακρεούργηση της κοινωνίας μας.

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» – Καμμένος: «Μην πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ, είναι αντισυνταγματικός»

Εικόνα
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ Για «παράνομη και αντισυνταγματική» φορολογία έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και τόνισε ότι «ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν».

Μυστήριο φαινόμενο στο Καζακστάν – Εμφανίστηκε το «μάτι του Θεού»! (ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Είναι φορές που μας δημιουργείται η αίσθηση πως κάποιος μας παρακολουθεί. Συχνά η αίσθηση αυτή εντείνεται, μοιάζει με εμμονή καθώς στρέφουμε το βλέμμα στους γύρω μας αναζητώντας αυτόν που μας κοιτά- και δημιουργεί αυτό το συναίσθημα.

Διώχνοντας την Αρνητική ενέργεια

Εικόνα
Διώχνοντας την Αρνητική ενέργεια

Στο έχω πει εδώ και καιρό η επισιτιστική κρίση είναι το επόμενο τους βήμα!

Εικόνα
Στο έχω πει εδώ και καιρό η επισιτιστική κρίση είναι το επόμενο τους βήμα!

Γιατί ο χρόνος τρέχει όταν γερνάμε;

Εικόνα
Όταν ήμασταν παιδιά, ο χρόνος ήταν σαν μια αιωνιότητα, αλλά όταν γερνάμε, φαίνεται να κυλά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Γιατί;

Πως να επιβιώσετε από μία πυρηνική έκρηξη -Βίντεο

Εικόνα
Στην περίπτωση πυρηνικής έκρηξης ή επίθεσης είναι προτιμότερο να ψάξει κάποιος για το ιδανικό καταφύγιο παρά να εισέλθει στο πλησιέστερο κτήριο που θα βρει.

Προειδοποίηση στον Πούτιν για πόλεμο.Αμερικανικά άρματα μάχης μεταφέρονται στην Ρουμανία.

Εικόνα
Δύο τρένα με Αμερικανικά άρματα μάχης M1A1 Abrams καταγράφονται στο βίντεο,στις 26-6-2016 να μεταφέρονται στη Ρουμανία,κι επειδή ο Ρουμανικός σιδηρόδρομος κινείται με πετρέλαιο,η χωρητικότητα των βαγονιών είναι μικρή,με 18 άρματα ανά αμαξοστοιχία.

Η έξοδος των ανθρώπων – Το σχέδιο «σιωπής» της Ατζέντας 21

Εικόνα
Δεν απέχουμε πολύ κατά τα φαινόμενα. Η νέα ιδεολογία θα είναι η άθεη οικολογία της Νέας Εποχής, η οποία θα υποτάξει όλες τις θρησκείες.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Λίγο πριν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο πολλοί άνθρωποι καλοσυνάτοι αλλά αδύναμοι στην πίστη θα φύγουν είτε από αρρώστιες είτε από ατυχήματα. Ο Χριστός, η Παναγία και ο Πρόδρομος να γίνουν οι κάτοικοι της καρδιάς μας… Ο νέος συγκλονιστικός Λόγος του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου!