Ράγισε η Καρδιά μας! Μπράβο στους μάγκες που έφταιξαν αυτό το ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τα εγκαταλελειμμένα αεροπλάνα της Ολυμπιακής στο Ελληνικό...





To Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας για παραπάνω από 60 χρόνια. Οι διάδρομοι που κάποτε έσφυζαν από ζωή και κίνηση, πλέον «φιλοξενούν» δεκάδες αεροπλάνα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που... σαπίζουν εγκαταλελειμμένα.

Από το 2001 που έγινε η τελευταία προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, ο χώρος είναι κλειστός με λίγες εξαιρέσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι το βίντεο, παραγωγής Up Drones, που δείχνει μία εικόνα για το πώς είναι σήμερα η κατάσταση εκεί.


Δεσπόζει το «Olympic Eagle», ένα Boeing 747. Είναι το πρώτο Jumbo που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποτελούσε ιδιοκτησία της Ολυμπιακής Αεροπορίας και εντάχθηκε στον στόλο της στις 8 Δεκεμβρίου του 1973. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος ήταν το πρώτο και μοναδικό που αγόρασε η Ολυμπιακή με πρωτοβουλία του Αριστοτέλη Ωνάση κατευθείαν από τον κατασκευαστή. Το αεροσκάφος πετούσε με το σήμα της Ολυμπιακής έως το 1999, οπότε εγκαταλείφθηκε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη