Τι μας κρύβει το Μνημείο της 9/11 στη Νέα Υόρκη και ποτέ έγιναν τα εγκαίνια του;;;







Τι μας κρύβει το Μνημείο της 9/11 στη Νέα Υόρκη και ποτέ έγιναν τα εγκαίνια του;;;

Το μεγαλειώδης μνημείο της 9/11 που χτίστηκε στη Νέας Υόρκη είναι ένα τεράστιο μνημείο για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001. Για την επίθεση των δυο Διδύμων πύργων που συμβολίζουν το νούμερο 11!
Το νέο μνημείο για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεση στο WTC, εγκαινιάζει και άλλα θύματα που έπεσαν στις 26 Φεβρουαρίου 1993!!!

Τα εγκαίνια του μνημείου στο Γκραντ Ζιρο έγιναν στις 11 Σεπτεμβρίου 2011.

Πάλι εδώ είναι τα νούμερα αυτών που κινούν τα παγκόσμια γεγονότα και τα αποτελέσματα τους…

Με τα εγκαίνια στις 11 Σεπτεμβρίου 2011 και επίσης των θυματων που έπεσαν στις

29 Φεβρουαρίου 93= 119 ή 911

Ground Zero in Jewish Gematria Equals: 1016= 911

New York in Simple Gematria Equals: 111

Επάνω στο μνημείο που έχει το σχήμα ενός τετραγώνου πέφτει νερό μέσα στο επόμενο τετράγωνο στο μνημείο που βρήκαν 3 χιλιάδες άνθρωποι τον θάνατο. Όλα τα ονόματά τους είναι χαραγμένα σε μπρούντζο, γύρω από τις δύο μεγάλες δεξαμενές που αποτελεί την “καρδιά” του μνημείου.



Το νερό δηλαδή διοχετεύεται απο το ένα τετράγωνο στο άλλο δηλαδή από το ένα επίπεδο προς το άλλο που είναι χαμηλότερο του. Δυστυχώς δεν το έχω επισκεφτεί για να σας το περιγράψω από κοντά και σίγουρα θα έχει περισσότερα απόκρυφα στοιχεία από αυτά που βλέπουμε στην φωτογραφία του.

Τι άλλο μας θυμίζει όμως το μνημείο; δεν μας θυμίζει την Καμπα στην Μέκκα;;; Με την διαφορά οτι έχει μια ανάποδη γεωμετρική δομηση….Γιατι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ….

Στην Μέκκα γιορτάζεται από σήμερα 9/11 το Χατζ….η γιορτή των μουσουλμάνων… εκεί βρίσκουν δεκάδες πιστοί κάθε χρόνο τον θανατο.

Την ιστορία του Κρόνου που έτρωγε τα παιδιά του την θυμάστε;;;

koraks

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη