«Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΠΠ»






ΠΡΟΦΗΤΙΚEΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ FBI KAI ΤΗΣ CIA !!!

Ειδικοί απεσταλμένοι της CIA και του FBI αναζητούν στο Άγιο Όρος στοιχεία για τα λεγόμενα του Άγιου Παίσιου σχετικά με τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο που θα ξεσπάσει όταν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ και πλανητάρχης ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Γέροντα Παίσιο ο συνδυασμός Ντόναλντ Τραμπ, Ταγίπ Ερντογάν, Πούτιν, Αλέξη Τσίπρα και των ψυχάκηδων ισλαμιστών δολοφόνων είναι εκρηκτικός.
Από τον Τζον Λε Καρέ
Το μόνο που θα γλιτώσει από την ολοσχερή καταστροφή του πλανήτη είναι ο διαστημικός σταθμός International Space Station-ISS που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη.
Οι αστροναύτες του διαστημικού σταθμού θα είναι οι τυχεροί που θα την σκαπουλάρουν κι αυτοί που θα τραβήξουν VIDEO και φωτογραφίες από την ολοσχερή καταστροφή που θα προκαλέσει ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος που βρίσκεται προ των Πυλών. Απλά η παρουσία του Τραμπ τον Λευκό Οίκο θα βάλει φωτιά στον αχυρώνα.

Στο Άγιο Όρος εκτός από τους πράκτορες της CIA και του FBI βρίσκονται και καθηγητές του Harvard όπως ο Robert Langdon ο οποίος πρωταγωνιστούσε στον Κώδικα Ντα Βίντσι. Για τον Langdon ο Γέροντας Παίσιος είναι μακρινός εξάδελφος του ηλικιωμένου έφορου αρχαιοτήτων του Λούβρου που έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο. Κοντά στο σώμα, η αστυνομία έχει βρεί ένα κρυπτογράφημα.
Παρόμοια κρυπτογραφήματα άφησε και ο Άγιος Παίσιος τα οποία όμως αποκρυπτογραφούν με εξαιρετική άνεση οι αρχισυντάκτες των εφημερίδων κάθε φορά που έχουν κυκλοφοριακή πτώση. Σ΄αυτή την περίπτωση ο Άγιος Παίσιος κάνει το θαύμα του και ανεβάζουν κυκλοφορίες.


Ο Γέρων Παίσιος είχε πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει άνετα την ραδιούργα Χίλαρυ Κλίντον αλλά στον 3ο κιόλας μήνας θα βάλει μπουρλότο στον πλανήτη. Πράγματι ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται στις δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν και δόθηκαν την Δευτέρα στη δημοσιότητα.
Ο Τράμπ σε δημοσκόπηση του CNN συγκεντρώνει ποσοστό 48% στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, έναντι 45% για τη Χίλαρι Κλίντον. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το τριήμερο 22-24 Ιουλίου και το περιθώριο λάθους ανέρχεται στο 3,5%. Μπροστά στον τρόμο του Τράμπ ακόμη και ο Μπέρνι Σάντερς (τον οποίο η Χίλαρυ έπαιξε βρώμικα) κάλεσε τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν τη Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, χαρακτηρίζοντας “επικίνδυνο” για τις ΗΠΑ τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραάμπ.

“Ο Τραμπ είναι άξεστος, είναι δημαγωγός” είπε ο γερουσιαστής από το Βερμόντ στο περιθώριο του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος που ξεκινά σήμερα στη Φιλαδέλφεια. “Πρέπει να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. Πρέπει να εκλέξουμε τη Χίλαρι Κλίντον”, τόνισε, εν μέσω αποδοκιμασιών από τους υποστηρικτές του.
Πολλοί πάντως φώναζαν ρυθμικά “Μπέρνι, Μπέρνι”, ζητώντας του με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο και να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές της 8ης Νοεμβρίου.

Ο Σάντερς, που δεν κατάφερε στις προκριματικές, με αντίπαλο την Κλίντον, να συγκεντρώσει αριθμό εκλεκτόρων ικανό για να λάβει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, επέμεινε ότι “ο Τραμπ είναι επικίνδυνος για το μέλλον της χώρας μας και πρέπει να ηττηθεί”.
Αντιλαμβάνεστε γιατί ο Άγιος Παίσιος είχε προβλέψει τον Γ΄Παγκόσμιο που πλησιάζει…
ΠΗΓΗ
http://kourdistoportocali.com

+++

anargyros61.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη