ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Εγκλήματα στο όνομα του κέρδους…Όλες οι επιχειρήσεις με θαλάσσια σπορ στη Μύκονο, λειτουργούν χωρίς άδεια !







Σοκ προκαλούν τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έρχονται στο φως από την… πρωινή ενημερωτική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού . Μετά την αποκάλυψη ότι η επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ στη Μύκονο, όπου έχασε τη ζωή του ένα δεκάχρονονο παιδί, δεν είχε άδεια λειτουργίας, η εκπομπή έφερε στο φως ακόμη μία πληροφορία που προκαλεί σοκ!

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη επιχείρηση που λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια, καθώς σε ολόκληρο το νησί δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη επιχείρηση που να δραστηριοποιείται με θαλάσσια σπορ, που να έχει εξασφαλίσει την –απαραίτητη-άδεια λειτουργίας!

Οι αποκαλύψεις έγιναν από την Άννα Καμμή, που ήταν-μέχρι χθες που παραιτήθηκε-μέλος της επιτροπής δημοπρασιών της Μυκονου. Η ίδια μάλιστα κατήγγειλε ότι η αρμόδια επιτροπή είναι σκοπίμως ανύπαρκτη, όπως σκοπίμως είναι υποστελεχωμένες οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να μην γίνονται έλεγχοι.

Σημειώνεται ότι εκτός από την Άννα Καμμή, από την επιτροπή δημοπρασιών παραιτήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Σαλάχας, μετά τις πρώτες αυθαιρεσίες και παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από το Λιμενικό στις επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος του νησιού σε παρέμβασή της αρκέστηκε να δηλώσει ότι “το κουβάρι ξετυλίχθηκε”

http://www.makeleio.gr/?p=148993

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη